Vi löser din transport och logistik.

Transport

Vi transporterar i stort sett allt och över hela Sverige. Oavsett vilka av våra tjänster du väljer att utnyttja kan du alltid räkna med att vi gör vårt bästa för att du ska bli nöjd. Vår styrka är kundnära kontakt vilket betyder tydlighet, enkelhet och ett starkt engagemang.

Lager

Låt oss ta hand om ditt lager. Då kan du frigöra yta och fokusera helt på din kärnverksamhet. Vi sköter resten, rationellt och effektivt. Hör av dig till oss och berätta hur din lagersituation ser ut idag, så ser vi över alternativen tillsammans.

Logistik

Vi hjälper våra kunder att effektivisera deras lagerprocesser med hänsyn till deras slutkundsrelationer. Många av våra kunder låter oss ansvara för hela logistiken med transporter, löpande påfyllning av lager eller tidsbokade leveranser. Enkelt, bekvämt och resurseffektivt.

Hur mycket, till och från...

Allt vi behöver veta för att ge dig ett jämförpris är mellan vilka orter godset transporterats och
hur stort eller tungt godset är. Kontakta oss redan idag om ert behov, ring 0157-130 22.

Om oss

GTS Frakt AB är ett transport- och logistikföretag med 60 anställda med chaufförer, lager- och kontorspersonal.

Företaget startades i Flen 1991 av Siv och Birger Lundkvist. År 2001 tog Robert Lundkvist över rörelsen och driver den idag tillsammans med Mattias Carlsson och Christian Eriksson.

2005 flyttade bolaget in i nya lokalerna med ytan av 4500 kvm där 1800 kvm är höglager som fungerar som en logistik- och lagerterminal.


GTS Frakt       Tjänster       Jobba hos oss       Hållbarhet       Kontakt

Skicka ett mejl till oss: gtsfrakt@gtsfrakt.se